Kunnen voedingssupplementen u helpen er jonger uit te zien?

Waarom hebben we voedingssupplementen nodig? In de snelle levensstijl van vandaag eten velen van ons geen uitgebalanceerde maaltijden. Daarom hebben we voedingssupplementen nodig om onze dagelijkse voeding te ondersteunen. We hebben talloze advertenties gezien voor lichamen met overgewicht. Wanneer heeft u voor het laatst een advertentie gezien waarin naast een breedspectrumvitamine ook een voedingssupplement werd ingenomen? We zijn een natie geworden van overvoede en ondervoede burgers.

Het eten van het juiste voedsel is geweldig … maar. De voedingswaarde van ons voedsel is de afgelopen 50 jaar aanzienlijk afgenomen, waardoor de consumptie van voedingssupplementen kopen noodzakelijk is. Er zijn te veel geraffineerde voedingsmiddelen in onze voeding en niet genoeg voorbewerkte voedingsmiddelen. Tenzij u uw eigen groenten en fruit kweekt, moet u uw voedingsstoffen uit andere bronnen halen, zoals voedingssupplementen.

Voedingssupplementen vullen het gat dat bewerkte voedingsmiddelen achterlaten in onze voeding. Gebrek aan vitamines, mineralen en antioxidanten

  • Versnelt het verouderingsproces.
  • Draagt bij aan een slechte cardiovasculaire gezondheid
  • Helpt gezichtsverlies te veroorzaken
  • Produceert een verzwakt immuunsysteem.

Veel factoren veroorzaken de degeneratie van lichaamscellen. enkele factoren

  • blootstelling aan straling
  • sigarettenrook
  • Overmatige blootstelling aan zonnestralen.

Sommige voedingssupplementen werken op cellulair niveau, andere niet. Zorg ervoor dat je voedingssupplementen op cellulair niveau werken. Voedingssupplementen moeten voldoende vitamines, mineralen en antioxidanten bevatten om onze dagelijkse voeding aan te vullen. Een goed dieet in combinatie met voedingssupplementen en regelmatige lichaamsbeweging vormen de basis om ons lichaam van brandstof te voorzien. Het toevoegen van supplementen en lichaamsbeweging aan je drukke routine kan je meer energie geven. Het verouderingsproces kan ook worden vertraagd door het gebruik van voedingssupplementen.

De afgelopen vijf jaar hebben we veel gehoord over antioxidanten en vrije radicalen, en terecht. Als de vrije radicalen in ons systeem niet worden geneutraliseerd, zullen ze ongebreideld in ons lichaam worden. Vrije radicalen beschadigen ons lichaam op cellulair niveau. Voedingssupplementen kunnen hierbij helpen. Na verloop van tijd escaleert deze schade en versnelt uiteindelijk het verouderingsproces. Het verouderingsproces manifesteert zich meestal door hartaandoeningen, kanker of osteoporose. Dieet alleen kan niet genoeg antioxidanten leveren om dit proces tegen te gaan. Daarom zouden voedingssupplementen deze antioxidanten moeten bevatten.

Gezondheids- en voedingsdeskundigen zeggen dat de basis voor een goede cardiovasculaire gezondheid een voedzaam dieet, lichaamsbeweging, het controleren van het cholesterolgehalte en het controleren van de bloeddruk is. Cholesterol- en bloeddrukniveaus moeten periodiek worden gecontroleerd door een zorgverlener. Het toevoegen van voedingssupplementen aan uw dieet kan deze factoren helpen verbeteren. Je voedingssupplement moet knoflookextract bevatten (tenzij je, zoals ik, geen knoflookliefhebber bent en elke dag knoflook eet!). Van knoflook is aangetoond dat het aanzienlijke voordelen heeft bij het verminderen van hart- en vaatziekten.

Bijna alle oogbeschadigingen en verlies van gezichtsvermogen zijn gerelateerd aan slechte voeding! Slechte voeding kan rechtstreeks in verband worden gebracht met bloeddoorlopen ogen, wazig zicht en bijna elke oogirritatie die we ervaren. Ook hier kunnen voedingssupplementen helpen. Voedingssupplementen die problemen met het gezichtsvermogen helpen verminderen, moeten voldoende hoeveelheden vitamine A, B, C en E bevatten. Natuurlijke voedselbronnen hiervoor zijn donkergroene bladgroenten (zoals boerenkool en mosterdgroenten) en oranje fruit en groenten (zoals wortelen en sinaasappels). .

We hebben er hier een paar opgesomd om u te laten zien hoe belangrijk voedingssupplementen zijn. Voedingssupplementen zijn meestal combinaties van vitamines, mineralen en antioxidanten. Het is geen goed idee om één van de voedingsstoffen (zoals vitamine C) of één antioxidant in te nemen en de rest te negeren. Vitaminen, mineralen en antioxidanten werken allemaal samen om een gezond lichaam te bevorderen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.