SEO-marketing is niet alleen SEO

Te veel mensen hebben de neiging om bij SEO-marketing te denken aan het verkrijgen van links. De waarheid is dat dit slechts een klein aspect is van Search Engine Marketing. Het is zoveel meer. Zoekmachinemarketing is eigenlijk een veel uitgebreidere benadering om het bereik van uw bedrijf online te vergroten. Het gaat om het gebruik van sociale media en blogs om de site van uw bedrijf een SEO marketing hit te maken bij online consumenten.

Gebruik SEO-marketing en sociale media om een merk op te bouwen
Er was een tijd dat je eenvoudig de ranglijst van zoekmachines kon beklimmen door links na te jagen en je alleen te concentreren op rangschikking voor specifieke zoekwoorden. Die dagen zijn allang voorbij. De oude methodes om Search Engine Marketing te gebruiken werken simpelweg niet meer.

Er is gewoon te veel concurrentie voor de zoekwoorden die ervoor kunnen zorgen dat uw site hoger scoort. SEO-inspanningen van vandaag zouden nieuwe methoden moeten gebruiken, zoals marketing via sociale media. Sociale-mediasites zoals Facebook, YouTube en Twitter helpen de bekendheid van het merk van uw bedrijf te vergroten. Goede SEO-marketing kan ervoor zorgen dat de naam, het imago en het logo van uw bedrijf miljoenen mensen bereiken.

Gebruik SEO-marketing om webverkeer te genereren
Zoekmachinemarketing is niet effectief als het ervoor zorgt dat u hoog scoort op zoekwoorden waarnaar niemand zoekt. Een van de kerndoelen van een succesvolle SEO-marketingcampagne is meer webverkeer. Er zouden meer mensen en zoekmachines uw site moeten crawlen dan voordat uw SEO-inspanningen begonnen.

Een van de gemakkelijkste manieren om deze verkeersdrempel te krijgen met behulp van Search Engine Marketing, is via sociale-mediasites. SEO-marketing zou u een grotere aanwezigheid moeten geven op de grote sociale netwerken. Facebook-fanpagina’s, Twitter-tweets en Squidoo-lenzen zouden knooppunten moeten zijn die consistent gericht verkeer terug naar uw online website leiden.

Gebruik blogmarketing met SEO om uw bedrijf te promoten
Elk bedrijf dat succesvol wil zijn op de online marktplaats, zou moeten overwegen een blog te starten om hun inspanningen te promoten. Blogmarketing is een krachtige marketingtool, omdat ze gratis kunnen worden gestart en helpen om meer verkeer naar uw bestaande site te trekken.

Goede gratis inhoud is aantrekkelijk voor zowat elke lezer online. U kunt uw blog koppelen aan de website van uw bedrijf en uw site een stuk gebruiksvriendelijker maken. Blogs zijn ook een geweldig hulpmiddel voor SEO-marketing, omdat zoekmachines dol zijn op regelmatig bijgewerkte sites. Uw blogberichten worden waarschijnlijk veel sneller geïndexeerd, waardoor uw site een hit wordt in de zoekmachines. Onderschat de kracht van blogmarketing niet.

Gebruik Web Analytics om SEO-marketinginspanningen te verbeteren
Als u meer bekendheid wilt geven aan uw website en blogactiviteiten, moet u wat tijd besteden aan het onderzoeken van uw webanalyses. U moet uitzoeken welke pagina’s op uw sites winnaars zijn en welke verliezers. Dit zal u helpen uw webverkeer en uw verkoopaantallen te vergroten. Hier zijn een paar dingen om naar te zoeken met betrekking tot webanalyse.

– Toppagina’s zijn beland
– Toppagina’s verlaten
– Gemiddelde tijd ter plaatse
– Verwijzingsbronnen

SEO-marketing heeft veel verborgen voordelen die verder gaan dan alleen linkbuilding. Het gaat om het opbouwen van een online aanwezigheid via sociale mediasites en andere krachtige invloeden. Links kunnen komen en gaan, maar de impact van een succesvolle SEO-marketingstrategie zou de komende jaren het stempel van uw site op internet moeten drukken.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.