Versier je landschap met buitenverlichting op zonne-energie

Waar denk je aan als je de uitdrukking “zonne-landschapsverlichting buiten” hoort? Sommige mensen denken aan zonne-verlichting als een soort paallicht, schijnwerper, straatlantaarn of garagedeurlicht. Hoewel het waar is dat zonne-verlichting dit soort armaturen omvat, is de realiteit veel meer dan dat. Recente ontwikkelingen op het gebied van zonnetechnologie hebben het assortiment buitenverlichtingsproducten dat momenteel op de markt verkrijgbaar is, aanzienlijk uitgebreid.

Verlichting op zonne-energie is energiezuinig en kostenbesparend.

Dit maakt ze een perfect alternatief voor 120 volt-systemen die door een elektricien of lichttechnicus moeten worden geïnstalleerd. De lampen op zonne-energie worden gevoed door Solarledverlichting.nl, waardoor er geen externe kabels en transformatoren nodig zijn.

De zonnestralen worden opgevangen door kleine zonnepanelen die aan de lampen zijn bevestigd, omgezet in elektriciteit en opgeslagen in batterijen om armaturen ‘s nachts van stroom te voorzien. Dankzij een zelfopwekkende stroomvoorziening kan verlichting worden toegepast op veel gebieden die anders te duur of onpraktisch zouden zijn.

Het installeren van zonnelampen is een geweldig doe-het-zelfproject (doe-het-zelf) voor huiseigenaren die energiekosten willen besparen en geld willen besparen. Eenvoudig en eenvoudig te installeren. Een klein project van een paar lampen kan binnen een uur of twee worden geplaatst en klaar voor gebruik. Als dit soort projecten je interessant in de oren klinkt, zijn hier enkele geweldige ideeën voor verlichting op zonne-energie die je gemakkelijk kunt doen om je buitenruimte ‘s nachts tot leven te brengen.

zonne post licht

Paallampen zijn een uitstekende keuze voor grote gebieden waar goede verlichting vereist is, maar iets minder dan de helderheid van schijnwerpers. Postverlichting is perfect voor opritten, terrassen, veranda’s, terrassen, voor- en achtertuinen. Ze zijn er in verschillende decoratieve stijlen en kleuren, dus je kunt er gemakkelijk een vinden die bij je interieur past. Naar welke stijl je ook op zoek bent, modern, vintage of ergens daar tussenin, lantaarnpalen op zonne-energie voegen een vleugje verfijning toe aan je huis.

solar post cap licht

Solar Post Cap Lights zijn decoratieve en functionele verlichtingsarmaturen die worden gebruikt in decoratieve omheiningen, muren en bovenpalen van toegangsdeuren. Paalkaplampen zijn aantrekkelijke uitbreidingen van muren en poorten die bestaande ontwerpen versterken in plaats van beschadigen.

zonnedek verlichting

Een terras is een geweldige plek voor feesten, barbecues en andere buitenactiviteiten, maar zorg ervoor dat u de lichten in het donker aandoet om het plezier gaande te houden en de veiligheid voor u en uw gasten te verbeteren. De meeste dekken zijn enkele meters boven de grond, dus het verlichten van een dek voor nachtelijk gebruik is vanuit veiligheidsoogpunt een goed idee. Het plaatsen van dekverlichting langs de traptreden van het dek is ook een geweldige manier om sfeerverlichting aan het gebied toe te voegen.

veranda verlichting op zonne-energie

Verandalampen zorgen niet alleen voor verlichting wanneer gasten op bezoek komen, maar voegen ook een uniek decoratief tintje toe aan uw huis. Het installeren van op maat gemaakte verandaverlichting naast uw voordeur is bijvoorbeeld een goedkope maar effectieve manier om uw entree te differentiëren en te personaliseren.

Verandaverlichting biedt ook verschillende veiligheidsvoordelen. Als er op een donkere avond iemand aanbelt, kun je het portieklicht aandoen en door het kijkgaatje zien wie er is. Naast het verbeteren van de zichtbaarheid ‘s nachts, kan verandaverlichting ook dienen als afschrikmiddel voor grappenmakers of dieven die ondeugende dingen doen en niemand willen laten reageren.

zonne fee licht

Voor tijdelijke verlichtingsdoeleinden, feestelijke evenementen, feesten, appartementhuurders en huurders zijn solar lichtkettingen een prima optie. Een tijdelijke verlichtingsarmatuur die veel charme en warmte toevoegt aan uw terras, veranda, veranda of balkon. Zonne-feebollen zijn er in verschillende kleuren, waaronder rood, roze, blauw, groen, helder en diverse kleuren.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.